Hilton levert recordbrekende groei en positieve impact in 100e jaar van gastvrijheid

Hilton levert recordbrekende groei en positieve impact in 100e jaar van gastvrijheid


Business News first on FIR:

MCLEAN, Va.–()–Hilton (NYSE: HLT) kondigde aan dat zijn honderdjarig bestaan gekenmerkt werd door een recordgroei, prijzen voor zijn inclusieve werkcultuur en voortdurende erkenning van de positieve impact op de gemeenschap.

“Gedurende de laatste 100 jaar heeft Hilton een enorm positief effect gehad op miljarden levens over de hele wereld”, aldus Christopher J. Nassetta, president en CEO, Hilton. “Terwijl we naar de toekomst kijken, zullen we prioriteit blijven geven aan duurzame en inclusieve groei, waardoor we de collectieve impact die we hebben op de mensen en gemeenschappen die we dienen verder kan versterken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

, Samenvatting: Hilton levert recordbrekende groei en positieve impact in 100e jaar van gastvrijheid, For Immediate Release | Official News Wire for the Travel Industry, For Immediate Release | Official News Wire for the Travel Industry

Post your press-release (free) click here.Source link

CATEGORIES
TAGS